NADAL

Nadal és època de celebracions i moments per compartir al voltant de la taula. Per postres no hi poden faltar els turrons, les neules, els panettones i els stollen, com també els nostres troncs de Nadal.

El dia de Reis és un dia màgic, ple d’il·lusió i de moments per compartir. Als nostres establiments hi trobaran el tortell de Reis, elaborat amb un brioix com el que es feia abans, farcit de nata, trufa, crema o bé el clàssic, de massapà.

ELS NOSTRES TORRONS: alacant, ametlla, avellana, cafè, canyella, coco i xocolata, crema, terró a la pedra, gerds i xocolata, guirlatxe, llimona, massapà, músic, nous, pa de Cadis, xixona, pinyó i xixona, pistatxo, taronja i crema, taronja i xocolata, tonka, vienès, whisky.

Paral·lelament, hem creat una sel·lecció de torrons sense sucre per llepar-se els dits: alacant, ametlla, avellana, xixona, pinyó i crema.

Seguint amb les tradicions dolces nadalenques ens trobem amb l’stollen, unes postres típiques d’Alemanya. La seva forma vol imitar el nen Jesús acabat de néixer embolicat amb els bolquers. Està fet amb farina, llevat, mantega, panses i pells de llimona i de taronja. És boníssim!

moness

PASQUA

sant-joan

SANT JOAN

PANA

TOT SANTS

torro

NADAL